Wat zijn de levertijden?

De levertijden zijn gewoonlijk 2-3 werkdagen. Voor sommige producten kan dit verschillen, omdat het product op basis van jouw gewenste kleur & design bedrukt moet worden. Meestal is de levertijd bij dit soort producten 5-7 werkdagen. Bij afwijkende levertijden wordt dit bij de productomschrijving aangegeven.

Kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?

Producten met eigen kleur & design kun je annuleren als deze niet in werking is gesteld. Wanneer het product in productie is, is het niet meer mogelijk deze te annuleren. Controleer daarom je bestelling voordat je deze plaatst. 

Hetzelfde geldt voor wijzigen van een bestelling. De bestelling kan alleen worden geannuleerd als deze niet in werking is gesteld. 

Neem zo snel mogelijk contact op met de klantenservice voor meer informatie over de status van je bestelling. 

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Je kunt op onze webshop betalen met iDeal, PayPal, creditcard & Apple Pay. 

De betaling verloopt veilig en soepel dankzij onze SSL verbinding. 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt een product retourneren indien deze niet gepersonaliseerd is. Customized producten (denk aan; shirts met jouw naam, kleur & design) kunnen helaas niet teruggestuurd worden. Hierbij wijzen wij naar de uitzonderingen van de herroepingsrecht.

De verzendkosten (€ 3,85) voor het retouren van je bestelling wordt in rekening gebracht. Je krijgt dus uiteindelijk het totale bedrag minus € 3,85 (verzendkosten) teruggestort op je rekening.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen?

Heb je je bestelling niet ontvangen? Voor normale producten zijn de levertijden 2-3 werkdagen en voor customized producten 5-7 werkdagen. Neem contact op met onze klantenservice als je je bestelling na de geschatte levertijd nog steeds niet hebt ontvangen.

 

VOOR VRAGEN NEEM CONTACT OP

 

Openingstijden klantenservice

Maandag t/m vrijdag 10:00 – 18:00

Bel ons